Baton proteic fara gluten Dessert Bar Black Biscuit, 50 g, Biotech USA
Proprietati:
- continut redus de zahar;
- 13 g de proteine pe baton;
- il poti lua ca gustare dupa antrenamente, intr-o calatorie de weekend sau intr-o saptamana aglomerata intre doua meeting-uri;
- fara gluten.
Mod de administrare:
Oricand in timpul zilei.
Ingrediente:
Umectanti (maltitoli, glicerol), invelis [indulcitor (maltitoli), grasimi vegetale complet hidrogenate (nuca de cocos, seminte de rapita), pudra de cacao cu continut scazut de grasimi, emulgator (lecitine)], bucati de biscuiti 10% [faina de orez, zahar, amidon de porumb , ulei de nuca de cocos rafinat, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi, sirop de glucoza, sare, agent de ingrosare (guma guar), agenti de crestere (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu), aroma], concentrat proteic din zer, concentrat proteic din lapte, fructooligozaharide , proteina hidrolizata, ulei de cocos complet rafinat, izolat proteic din zer [izolat proteic din zer, emulgator: lecitine (soia)], apa, faina de migdale, emulgator: lecitine (soia), arome, agent de gelifiere (caragenan), conservant (potasiu sorbat), stabilizator (clorura de potasiu), antioxidant (alfa-tocofer-ol), indulcitor (sucraloza).
Valori nutritionale 1 baton (50 g):
188 kcal
Proteine 13 g
Grasimi 8,6 g
Carbohidrati 18 g
Fibre 3,6 g
Precautii:
Consumul excesiv poate produce efecte laxative.
Prezentare:
50 g