Proteine din Zer cu Vanilie
Proteinele reprezinta cea mai abundenta substanta din organism, dupa apa. Au o importanta vitala in dezvoltarea, intretinerea si refacerea tuturor tesuturilor corpului. Prin urmare, proteinele sunt printre cele mai importante componente ale unei diete sanatoase.
Sunt o componenta majora a oaselor, muschilor, sangelui, nervilor, organelor interne, parului, pielii, unghiilor, ligamentelor si tendoanelor. Hormoni precum cei tiroidieni sau insulina depind, de asemenea, de proteine, ca si sistemul imunitar, ce necesita un aport corespunzator de proteine pentru formarea anticorpilor.
Proteinele sunt formate din aminoacizi, 22 dintre acestia fiind necesari organismului uman. Opt dintre acestia sunt cunoscuti ca aminoacizi esentiali deoarece sunt obtinuti din alimentatie.
Spre deosebire de ceilalti, aminoacizii esentiali nu pot fi sintetizati de organism. Atunci cand un aliment contine toti cei opt aminoacizi esentiali, este denumit aliment cu proteine complete. Printre alimentele cu proteine complete de regula se numara carnurile, ouale si lactatele.
Proteinele Solgar Whey To Go au fost produse cu atentie si provin de la vaci ce nu au fost tratate cu rBGF (hormonul de crestere bovina). Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, adaugand 25 grame (aproximativ 1 masura rasa) la 237 ml de apa, lapte sau sucul dumneavoastra preferat, si amestecand energic. Se poate consuma si in amestec cu fructe proaspete. Aveti in vedere caloriile suplimentare si/sau proteinele asigurate de laptele sau sucul dumneavoastra preferat.
Fiecare 25 grame (aprox. 1 masura rasa) asigura: Izolat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 18,75 g; Concentrat proteic din zer micro filtrat prin flux transversal * 3 g.
Arome naturale: vanilie si caramel; L-glutamina 1252 mg; BCAA in forma libera: leucina, valina, izoleucina (125 mg din fiecare per portie) 375 mg;*Ce asigura a-lactoglobulina, a-lactalbumina, glicomacropeptide din cazeina, imunoglobulina, albumina de ser bovin, cazeine reziduale, peptide proteaze si lactoferina.
Informatii nutritionale per portia de 25 g / 100 g:
Energie 394 kJ / 94 kcal 1583 kJ / 378 kcal
Proteine 20 g , 80 g
Carbohidrati 1,57 g 6,28 g din care:
Zaharuri 0,4 g 1,6 g;
Grasimi 0,67 g 2,7 g din care:
Saturate 0,4 g 1,6 g;
Mononesaturate 0,04 g 0,17 g;
Polinesaturate 0,06 g 0,25 g;
Colesterol 10 mg 42 mg
Fibre 0 g 0 g;
Sodiu 54 mgm 214 mg;
Tara de origine: SUA