Descriere:
(colon iritabil, hemororizi interni şi reglarea tranzitului intestinal)
supliment alimentar
Acest ceai este un amestec de: musetel, coada calului, coada soricelului, urzica, galbenele, nuc, troscot, afin, coaja de stejar, anghinare, frasin, papadie, sunatoare, cretusca.
Mod de preparare şi administrare:
Un prim mod: la 250 ml apa în clocot se pune o lingura de amestec de plante, se lasa la infuzat 5-10 minute, dupa care se strecoara.
Se va consuma doua ceaiuri pe zi, dimineata inainte de micul dejun si seara inainte cinei cu 30 de minute, fara a se indulci.
Al doilea mod: se fac bai de abur folosind un cornet mare din plastic sub forma de trunchi de con a carui baza o asezam deasupra ligeanului, aburul va iesi pe la varful trunchiului care se va orienta catre locul cu pricina in reprize de cateva minute cu atentie sa nu ne oparim. Dupa acest procedeu se va spala cu ceaiul caldut si se va tampona locul cu tinctura de Marul Lupului, apoi se unge cu alifia de Marul lupului.