Sanatatea aparatului respirator
Siropul de patlagina este un produs natural conceput pentru normalizarea secretiilor bronsice si decongestionarea tractului respirator. Reteta este preparata dupa recomandarea unui vechi farmacist din Sebes, renumit si apreciat pentru formulele sale. Dacia Plant pastreaza intru totul gustul adevaratului sirop de patlagina, asa cum a fost el creat din cele mai vechi timpuri.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Copii sub 1 an: cate o jumatate de lingurita de sirop de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii intre 1 si 7 ani: cate o lingurita de sirop de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii intre 7 si 15 ani: cate 2 lingurite de sirop de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.
Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei.
patlagina (Plantago lanceolata) - extract moale din frunze (30%); ulei esential de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) (0,005%); fructoza (69,995%).
- obtinerea confortului respirator,
- mentinerea sanatatii tractului respirator,
- mentinerea umiditatii mucoaselor bronsice in limite normale,
- confera protectie pentru o respiratie sanatoasa.
Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5 ml sirop contin 4,5 grame fructoza).