Agar agar este un gelifiant vegetal natural, fara arome, obtinut din alge rosii, certificat bio, fara gluten. Excelent pentru prepararea jeleurilor sau a aspicului
Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, bogat in fibre
Gramaj: 25g
Descriere produs: agar agar este o selectie de alge rosii (Gelidium, Gracialaria) cu putere de gelifiere si aroma neutra, excelenta pentru prepararea jeleurilor de desert sau aspicului. Necesita o gatire scurta in apa si odihna ulterioara la temperatura camerei sau la frigider. Agar Agar este bogat in fibre (90g la 100g produs)
Ingrediente: *Polizaharida naturala de origine vegetala obtinuta din alge rosii (Gelidium, Gracialaria).
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de: moluste, crustacee, peste.
Origine: Agricultura UE (coasta Galitiei - Golf Biscaya)
Produs in UE
Certificare: E5-ECO-022-GA
Preparare: Necesita o gatire scurta in apa si odihna ulterioara la temperatura camerei sau la frigider.
Folositi 2g pentru dulceturi (la 1kg de indulcitor+fructe+lichid).
Utilizati 4g pentru jeleuri si deserturi cu fructe (la 600g de indulcitor+fructe sau legume+lichid).
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Valoare energetica
758Kj sau 182 Kcal
Fibre
90g
Sare
2,2g/ 0,68g produs hidratat