Descriere: Mix pentru paine de moara FARA GLUTEN bio BauckHof, 500g
Ingrediente:
faina* integrala de ovaz* fara gluten 36%, amindon* din porumb, seminte* 8%(seminte de in*, seminte de chia* (salvia hispanica)* 2%, susan*, samburi de dovleac* zdrobiti, samburi de floarea soarelui*, mac albastru*, seminte de canepa*), fulgi integrali de ovaz* fara gluten, faina integrala de mei brun*, amidon de cartof*, aluat* din pulbere de hrisca (faina* de hrisca, faina* de quinoa, culturi starter), faina integrala de hrisca*, sare de mare, agent de crestere: xantan, seminte de in* macinate.
*provin din agricultura ecologica
Descriere:
Painea de moara este o paine bio cu drojdie si se poate coace bine atat in aparatul de paine cat si in cuptor. Deci, va simtiti ca un brutar adevarat, painea finita arata ca o adevarata paine de brutar. Pachetul contine aproximativ 850 g paine.
Declaratia nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1528kJ/363kcal
grasimi: 6.7g
acizi grasi saturati: 1.0g
glucide: 61g
zaharuri: 0.9g
fibre: 9.0g
proteine: 9.6g
sare: 1.9g