Inca din 1935, familia Lecker din Furth im Wald, Bavaria, producea praf de copt sub numele lor. In 1997, compania a fost preluata de noi, deoarece nu a existat un succesor si de atunci a fost Lecker's Bio Manufactory, administrata de o familie, pentru produse de patiserie si ingrediente naturale de pe site-ul Worrstadt din Rheinhessen.
De atunci, gama de produse a fost dezvoltata si extinsa continuu - tinand seama intotdeauna de cerintele omonimului.
Nu veti gasi produsele noastre numai in magazinele de produse alimentare ecologice si naturale din Germania, dar suntem acum reprezentati in multe parti ale lumii.
Este de la sine inteles ca toate ingredientele noastre de copt sunt de origine biologica si, prin urmare, provin din agricultura ecologica - de dragul mediului!
Nu numai introducerea prafului de copt tartru pur fara fosfati, ci si traditia familiala in companie, ne-a condus intotdeauna sa ne straduim sa obtinem cele mai bune lucrari de zi cu zi.
Fie ca este vorba de vanzari, productie, marketing sau management, fiecare angajat din echipa noastra este intotdeauna foarte motivat si se distreaza incercand noi idei de coacere - pentru ca nu numai ca dorim sa oferim clientilor nostri ingrediente de coacere organice, ci si sa aratam cum pot fi pregatiti sa inspire ei cu pasiunea noastra pentru coacere.