Glazura de gelatina bio rosie, 2x10 g Lecker`s
Pur vegetal
Pentru a glazura prajituri si tarte cu fructe
Pentru 1/4 litri de lichid (apa si/sau suc de fructe)
Ingrediente: glucoza*, gelifiant: agar-agar (E406)*, pulbere din sfecla rosie*, acidifiant: acid Tartric (tartrat de monopotasiu E336).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Sfat: Pentru a preveni umezirea bazei de tort, pur si simplu presarati deasupra niste smantana ecologica LECKER S in prealabil.
Se amesteca bine continutul pungii cu lichid rece si se lasa sa se umfle pentru scurt timp. Apoi gatiti cel putin 2 minute amestecand continuu! Luati oala de pe aragaz si lasati-o sa se raceasca aproximativ 15 minute. Agar-agar se gelifica doar cand se raceste (de la 40°C). Dupa ce s-a racit complet (aprox. 60 de minute), agar-agar s-a intarit complet. Cu o lingura, intindeti glazura uniform peste tort, incepand de la mijloc.
Atentionare: Sucurile de fructe acide pot afecta capacitatea de gelificare.
Continut: 2x10 g
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: LECKER`S Bio Manufaktur GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetica
1444 kJ / 341 kCal
Grasimi, din care
0 g
- acizi grasi saturati
0 g
Carbohidrati, din care
80 g
- zaharuri
78 g
Proteine
0,6 g
Sare
0,12 g