O ciocolata buna este mai mult decat un dulce pur. Este o opera de arta valoroasa. Nu este pur si simplu un produs, ci este creat cu dragoste prin inspiratie si pasiune. Intrucat un pictor alege cu atentie pensulele, culorile si panzele, acelasi lucru este valabil si pentru arta de a face ciocolata. Fiecare ingredient unic este un strop de culoare, de la semnatura distincta a creatorului, pana la punerea in scena perfecta a obiectului. Toate acestea sunt cruciale pentru a crea o opera de arta cu un efect durabil si frumos. Arta care leaga oamenii si aduce fericire.
Povestea noastra
Din anul 2000 ne traim visul de a produce bomboane de ciocolata bio de inalta calitate. Ceea ce a inceput odata ca o afacere mica a devenit acum un brand de renume mondial, un brand care sustine durabilitatea si placerea artistica in 50 de tari din intreaga lume. Oricat de diferite ar fi culturile, limbile si preferintele, dorinta de ciocolata este un numitor constant care uneste cunoscatorii din intreaga lume.
"Se spune ca arta vorbeste multe limbi; acelasi lucru este valabil si cu ciocolata." Andreas Meyer.
Andreas Meyer, un brutar instruit si nutritionist certificat din Saureland, in Westfalia, care a fost cel care a dezvoltat ideea crearii unei ciocolate organice de cea mai inalta calitate. Inainte de acesta, el a lucrat in diferite companii renumite de produse ecologice si Fairtrade si, in cele din urma, a decis sa se aventureze pe cont propriu prin fondarea Ecofinia GmbH.
In timp ce lumea a filozofat despre iminentele accidente de computer in 1999, Andreas Meyer lucra la o linie de ciocolata care sa stabileasca accente durabile ale placerii culinare pentru viitorul mileniu. In casa traditionala Herford din Weinrich ( o fabrica de ciocolata administrata de o familie cu traditii onorate de timp) a gasit facilitatea de productie perfecta. Si in Corde Budde Jr., directorul general al plantelor, Andreas a gasit un partener de gandire progresiva, care s-a insiprat la inceput de sensul productiei ecologice.