Caperele sunt apreciate pentru gustul lor acrisor asemanator cu lamaia, picant, usor iute, pe care il dau preparatelor culinare din legume, peste, sosuri reci si calde, dar si pentru nenumaratele beneficii pe care le aduc organismului.
Caperele contin vitamine, sunt bogate in fibre si saruri minerale, flavonoide - antioxidanti care combat actiunea radicalilor liberi, contin foarte putine calorii, fiind indicate in dieta persoanelor care lupta cu kilogramele in plus, proteine, arginina - un aminoacid foarte bun pentru dezvoltarea copiilor aflati in crestere.
Mai multe informatii
Ambalare Borcan
Compozitie capere* - 70% apa otet* sare de mare* *=ingrediente provenite din agricultura ecologica
Valori nutritionale medii la 100g
Energie: 108 kJ / 26 kcal Grasimi: 0,6g; din care saturate: 0,2g Carbohidrati: 3,4g; din care zaharuri 0,3g Proteine: 1,7g Sare 1,0g
Administrare :
Caperele in otet pot fi folosite in prepararea de pizza, aperitive, sosuri pentru paste, carne si preparate din peste.