Dar care este secretul calității pastelor lui Angelo cu pasiune?
Angelo Barbagallo este un producător de paste pasionat. El lucrează în mod constant în fabrica sa cu 15 angajați pentru a îmbunătăți procesele de menținere sau de creștere a calității pastelor. O combinație perfectă de tradiție artizanală și cunoaștere și tehnologie contemporană. Gustul pastelor rămâne cel mai important. Există 7 etape esențiale în ochii lui Angelo Barbagallo de a veni în paste cu pasiune, la fel ca și părinții săi făcuți.
1. Selectarea grâului dur sicilian de înaltă calitate
2. Șlefuirea grâului în 28 de pași
3. Făina proaspătă este procesată în 24 de ore
4. Aluatul se face cu grijă
5. Apăsați încet aluatul în forma de pastă dorită
6. Pasta se usucă la temperaturi scăzute, astfel încât aroma și substanțele nutritive nu se pierd
7. Ultimul pas ține de tine ca consumator: fierbeți pastele în cantitate mare de apă: 1 litru la 100 de grame. Pastele trebuie să înoate!