Supa Instant Miso Rosu+Alge Clearspring – 4 pachetele a 10 g de supa miso instant cu miso rosu liofilizat, ceapa verde si alge, nutritiva si savuroasa. Este obtinuta dupa o reteta traditionala Japoneza. Pentru preparare puneti continutul unui pliculet intr-un bol si adaugati 200 ml de apa fierbinte, amestecati bine si serviti-o calda. Se poate folosi si ca baza sau condiment pentru supa sau sosuri. Produs vegan fara: OMG, adaos de zahar, ulei de palmier, uleiuri hidrogenate, aditivi artificiali.
Miso, aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, este apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji) si este maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant. Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat). Datorita faptului ca miso este un produs viu, gustul, culoarea si consistenta difera usor in functie de regiune si anotimp. In general miso-ul mai deschis la culoare provine din regiunile sudice unde clima este mai calda si datorita temperaturilor mai ridicate timpul de maturare este mai scurt prin comparatie cu cel al produselor preparate in regiunile de nord de unde provin produsele mai inchise la culoare.
Koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.
Recomandari
Ingrediente: miso liofilizat (boabe de soia integrale, orez, sare de mare) 89%, ceapa verde deshidratata, alge wakame 4%. Alergeni: contine soia si poate contine urme de: gluten, seminte de susan, lapte, peste, moluste, crustacee.
Valori nutritionale | UM | /100 g |
Energie | kJ | 1346 |
kcal | 322 | |
Lipide | g | 14 |
acizi grasi saturati | g | 2,6 |
acizi grasi mononesaturati | g | 2,4 |
acizi grasi polinesaturati | g | 7,6 |
Carbohidrati | g | 12 |
zaharuri | g | 9,4 |
Fibre | g | 13 |
Proteine | g | 27 |
Sare | g | 18,9 |
Tara de origine: Japonia.
Tara de provenienta: Anglia.