Bautura de Cocos Bio Clearspring 200ml
Bautura de Cocos Bio Clearspring 200ml
Bautura de Cocos Bio Clearspring 200ml

Bautura de Cocos Bio Clearspring 200ml


In stoc
0 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
7.65 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 22721
Code de bare: 5021554002406

Lapte de Cocos Clearspring - bautura naturala obtinuta din miezul nucilor din Sri lanka, prin razuire, stoarcere si apoi filtrare. Produs vegan fara aditivi, conservanti sau agenti de ingrosare. Aroma usor dulceaga este ideala pentru retete orientale si indiene precum curry, supe sau preparate prajite rapid (stir-fries), dar si ca inlocuitor al laptelui in deserturi sau produse de patiserie. (vezi reteta

Ingrediente: nuci de cocos* (45%) si apa (55%). *cultivat ecologic.

Valori nutritionale pentru 100g de lapte de cocos: Energie: 747KJ / 181 kcal Lipide: 18g
  • din care acizi grasi saturati: 15.8g
Carbohidrati: 3.4g
  • din care zaharuri: 1.8g
Fibre: 1.1g Proteine: 1.4g Sare: 0.045g

Lapte de cocos produs/cultivat in Sri Lanka. Tara de provenienta: Anglia.

Reteta - Curry verde tailandez Acest curry verde reconfortant este o reteta vegana simplificata de curry tailandez, ce inglobeaza doar cateva ingrediente usor de gasit in comert. Se poate servi cu paste sau orez, garnisite cu frunze de coriandru, felii de lime si fasii de ardei. Din Pasta Curry puteti face o cantitate mai mare congeland surplusul pentru a-l folosi cu alta ocazie. 

Ingrediente - Pasta Curry
  • 60g coriandru verde (frunze)
  • 2buc lamai verzi (coaja si suc)
  • 2buc catei mari de usturoi
  • 2-4buc ardei iuti verzi (se indeparteaza semintele)
  • 2buc ceapa verde (frunzele)
  • 1cm ghimbir proaspat (razuit fin)
  • 1 varf de cutit sare marina
Ingrediente – Curry Preparare
  1. Se pun intr-un blender toate ingredientele pentru Pasta Curry si se amesteca pana se omogenizeaza.
  2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si se prajeste ceapa pana capata o culoare aurie. Se adauga ardeii si se lasa sa se prajeasca putin (cateva minute).
  3. Se pune deasupra si Pasta Curry, se mai lasa pe foc tigaia 1 minut dupa care se adauga laptele de cocos si pasta tamarind, amestecand. Daca este necesar, se mai pune dupa gust sare si suc de lime. Se mai lasa pe foc amestecul sa fiarba incet alte cateva minute pentru a se ingrosa.
  4. Se adauga nautul si varza chinezeasca si se lasa sa mai fiarba incet cateva minute. La sfarsit se adauga branza tofu si se lasa sa se incalzeasca bine, amestecand cat mai usor pentru a nu se faramita.
Se serveste cu paste sau orez, garnisite cu frunze de coriandru, felii de lime si fasii de ardei. Pofta buna!

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙