Gelifiant complet natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatina pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmeaza a fi feliate.
Dozare: 2 g (cca 1 lingurita rasa) de agar-agar corespunde la 6 foi de gelatina si gelifiaza 500 ml lichid.
PRODUS: BIO, FARA GLUTEN, VEGAN
Ingrediente: gelifiant agar-agar*.
*din culturi certificate ecologic
Continut: 30 g
Valori nutritionale medii/ 100 g
Valoare energetica:775kJ/ 191 kcal
Grasimi, din care: 0,3 g
acizi grasi saturati: <0,3g
Carbohidrati: 10g
din care zaharuri: 0,5 g
Fibre: 70 g
Proteine: 2g
Sare: 3,1 g
Informatii despre alergeni:
NU contine: caju, alac, oua, arahide, peste,orz, glutamat, gluten, ovaz, alune, kamut, crustacee, proteine din lapte de vaca, lactoza, lupin, macadamia, lapte, proteine din lapte, nuci pecan, paranuss, fistic, secara, telina, vanilie, nuci, moluste,vanilina, grâu, pui, porc, vita.
Poate contine urme de fructoza, leguminoase, cacao, drojdie, coriandru, porumb,migdale, piper, fructe cu coaja, mustar, susan, soia, umbelifere, scortisoara.