Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, bogat in Iod
Gramaj: 50g
Descriere produs: alge bio wakame, provenite din Oceanul Atlantic, fara gluten, bogata in fibre si proteine, natural bogate in Iod, alese cu grija si deshidratate la temperaturi scazute (pana la 38 deg C).
Wakame (Undaria pinnatifida) este o alga de culoare negru-verzuie, cultivata la mare adancime, populara in bucataria japoneza.
Consistenta sa este carnoasa si crocanta, are un parfum lejer, fiind utilizata in mod traditional la prepararea supei miso.
Ingrediente: alge wakame* (Undaria pinnatifida)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de: moluste, crustacee, peste. Acest produs este bogat in mod natural in iod 17.134 micrograme /100g (11.423% din valoarea nutritionala de referinta) produs deshidratat/ 3.423 micrograme (2.282% VNR) produs hidratat
Origine: Agricultura UE (coasta Galitiei - Golf Biscaya)
Produs in UE
Certificare: E5-ECO-022-GA
Preparare: pentru a se utiliza ca fel de mancare e nevoie de rehidratare si gatire timp de 5 minute, sau puteti utiliza acest produs ca ingredient pentru: supe, crochete, omlete, orez, paste, frittata, salate si cuscus.
Aceasta alga este utilizata in mod traditional pentru a prepara supa miso.
Se recomanda a se utiliza in cantitati mici, sporadic, nu depasiti mai mult de 1g pe zi pentru o persoana
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Grasimi (lipide) 2g din care acizi grasi saturati 0,7g / mai putin de 0,5g din care acizi grasi saturati mai putin de 0,1g produs hidratat
Carbohidrati (glucide) 3g din care zaharuri mai putin de 0,5g/ 1.1g din care zaharuri mai putin de 0,5g produs hidratat
Proteine 17g / 2.2g produs hidratat
Sare 12.4g/ 0.68g produs hidratat
Valoare energetica la 100g 698Kj sau 169 Kcal la 100g produs deshidratat / 112Kj sau 27Kcal produs hidratat