Acest agent de îngrosare nobil da mâncarurilor o consistenta placuta si un luciu argintiu. Ideal pentru îngrosarea supelor, a sosurilor, a dulciurilor si umpluturilor pentru prajituri.
Preparare: Pentru îngrosarea a 500 ml de lichid, dizolvati 2 lingurite de kuzu în putina apa rece , încorporati apoi în lichid , aduceti încet la temperatura de fierbere si lasati sa fiarba amestecând continuu.
Kuzu este considerata sora salbatica a radacinii arrow, deoarece creste exclusiv în zonele muntoase înalte. Radacinile sale penetreaza adânc în pamânt de unde preiau elementele care îi dau puterile tamaduitoare. Pe lânga faptul ca este folosita ca agent de îngrosare în bucatarie, s-a dovedit eficienta si ca tratament în problemele intestinale. Este folosita cu succes ca tratament natural pentru problemele aparatului respirator(raceli, bronsite, etc.), care au drept cauza de cele mai multe ori problemele florei intestinale. Pentru terapie diluati o lingurita de kuzu în 250 ml apa si lasati sa fiarba cca 10-15 min pâna devine clara.
Ingrediente: amidon de kuzu*(pueraria lobata)
*din culturi certificate ecologic.
Produs original japonez.
Valori nutritionale medii |
Per 100 g |
Energie |
1454 kJ / 342 kcal |
Grasimi |
0,2 g |
din care acizi grasi saturati |
<0,1 g |
Carbohidrati |
84,7 g |
din care zaharuri |
<0,2 g |
Proteine |
0,3 g |
Sare |
0,05 g |
Continut: 125 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH