BLAT DE PIZZA BIO FARA GLUTEN, 100G SCHNITZER GLUTEN-FREE
Fara gluten
Fara lactoza
Fara ulei de palmier
INGREDIENTE: 34% amidon din porumb*, apa, 15% faina de porumb*, maia naturala de orez* (faina de orez*, apa), ulei de floarea soarelui*, faina de orez*, tarate de psyllium*, proteine din mazare*, faina din seminte de in*, dextroza*, sare de mare, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu), agent de crestere: bicarbonat de sodiu), tarate din mere*, agent de ingrosare: guma de guar*, guma de xanthan, condimente*, aroma naturala.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
MOD DE PREPARARE: puneti ingredientele preferate pe blatul de pizza si coaceti in cuptorul preincalzit la 190degC timp de 10-12 minute.
PIZZA RUCOLA
Sos pentru pizza: 80 g rosii decojite, 1 catel de usturoi curatat si presat, 4 frunze de busuioc si putin oregano macinat fin, sare si piper dupa gust.
Topping pentru pizza: 80-100 g de parmezan, rosii cherry feliate, ulei de masline, putina rucola si oregano, fulgi de parmezan.
Mod de preparare:
1. Pentru sosul de pizza se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se pun la foc mic si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
2. Intindeti sosul pe blatul de pizza.
3. Se intinde deasupra parmezanul ras si se acopera cu jumatatile de rosii.
4. Se intinde o lingurita de ulei de masline pe pizza.
5. Coaceti in cuptorul preincalzit la 190degC timp de 10-12 minute.
6. Presarati pe pizza scoasa din cuptor rucola, oragano si fulgi de parmezan.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vede data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Schnitzer GmbH & Co. KG. Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1183 kJ / 281 kcal
Grasimi, din care: 5,3 g
- acizi grasi saturati 2,3 g
Carbohidrati, din care: 51 g
- zaharuri 2,3 g
Fibre 5,8 g
Proteine 4,3 g
Sare 1,6 g