TEMPEH BIO DIN FASOLE NEAGRA CU SOS TAMARI, 200G TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Gata de gatit, marinata cu ierburi aromatice.
Produs fermentat din fasole neagra, condimentat.
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata - ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Ingrediente: fasole neagra* gatita 85%, apa, otet de mere*, sos Tamari* 9,5% (apa, boabe de soia*, sare de mare), culturi starter (Rhizopus).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de: mustar, telina, gluten si lupin.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Schnappinger GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 707 kJ / 169 kcal
Grasimi, din care: 0,4 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 30,9 g
- zaharuri 1,2 g
Fibre 8,7 g
Proteine 11,2 g
Sare 1,3 g