Ingrediente: ciuperci Shiitake* (Lentinus edodes).
*din culturi certificate ecologic
Ciupercile Shiitake îmbogatesc aroma supelor, sosurile si preparatelor cu cartofi.
Mod de preparare: se spala ciupercile si timp de o ora se lasa sa se înmoaie.
Se scurge apa ramasa, se taie tulpina ciupercilor si timp de 3 min se pun la fiert.
Valori nutritionale medii/ 100g:
Energie: 950 kj / 227 kcal
Grasimi: 6,0 g
- din care acizi grasi saturati: 0,8 g
Carbohidrati: 25,0 g
- din care zaharuri: 3,7 g
Proteine: 20,0 g
Sare: 0,03 g
Continut: 40 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH
Tara de provenienta: Germania