Alternativa vegetala pentru smantana pe baza de ovaz, „Hafer Cuisine” Natumi. Este o crema de ovaz cu 8 la suta grasime, se poate folosi rece sau fierbinte (la gatit si pentru copt), dar nu poate fi batuta spuma.
Ingrediente: baza de ovaz 92.4% (apa, ovaz 8.3%), ulei floarea-soarelui*, agent de ingrosare – guma de roscove*, guma de guar*, sare de mare. *din agricultura ecologica.
Alergeni: contine ovaz.
Valori nutritionale | UM | /100 g |
Energie | kJ | 382 |
kcal | 92 | |
Grasimi | g | 7.4 |
acizi grasi saturati | g | 0.9 |
acizi grasi mononesaturati | g | 1.8 |
acizi grasi polinesaturati | g | 4.7 |
Carbohidrati | g | 5.5 |
zaharuri | g | 0.9 |
Fibre | g | 0.6 |
Proteine | g | 0.6 |
Sare | g | 0.10 |
Recomandari: rafineaza gustul preparatelor in care este adaugata: mancaruri din legume, supe, ciorbe, sosuri, deserturi si prajituri.
Produs in Germania.
Agricultura: UE/non-UE.