Faina de canepa fara gluten eco 250g Marchesato
-fara gluten, vegan, bio-
Faina de seminte de canepa da un gust excelent, aromat, de nuci.
Se recomanda a se folosi in amestec cu alte fainuri.
Procentul de faina de canepa folosit depinde de preparatele culinare care se doresc a se obtine, precum si de gustul dvs.
Se poate folosi in amestec cu alte fainuri fara gluten sau cu gluten (ex. faina de mazare, de linte, de grau) pentru a prepara blat de pizza, paste fainoase, produse de patiserie.
Ingrediente: 100% faina de canepa*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1281 kj / 309 kcal
Grasimi: 9g din care saturate 1.2g
Carbohidrati: 3.1g din care zaharuri 2.3g
Fibre: 45g
Proteine: 31g
Saruri: 0g
Fabricat in Italia
Produs certificat ecologic
250g