Lupinul este o sursa de proteine de buna calitate.
Faina este obtinuta prin macinarea semintelor de lupin curatate, decorticate si prajite.
Bogata sursa de proteine, faina de lupin poate fi folosita în diverse produse de patiserie.
Poate contine urme de cereale (gluten).
Valori nutritionale medii per 100 g:
Valoare energetica: 399 Kcal/ 1670 KJ
Proteine: 39 g
Grasimi, din care: 7 g
-acizi grasi saturati: 2 g
Carbohidrati: 13 g
-din care zaharuri: 3 g
Fibre: 32 g
Sodiu: 15 mg
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
Origine: EU (Austria)
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.