Falafel ecologic, certificat bio.
Ingrediente: Faina de naut* 92%, ceapa*, sare de mare, chimion*, patrunjel*, coriandru*, piper*, usturoi*, ulei de floarea-soarelui*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
1. Puneti intr-un recipient continutul plicului peste acesta adaugati 230ml apa fierbinte, amestecati iar apoi lasati sa se odihneasca 15 minute la temperatura camerei;
2. Formati din aluatul obtinut 16 bile mici ( recomandat: formarea bilelor sa se realizeze cu mainile ude ) ;
3. Puneti bilele la prajit in ulei inchis pana acestea capata o culoare de maro-auriu pe toate partile.
Valori nutritionale/100g:
Energie:1138kj / 273 kcal
Grasimi: 14g din care saturate 1g
Carbohidrati: 23g din care zaharuri 1.9g
Fibre: 7.1g
Proteine: 9.8g
Alergeni:
Poate contine urme de: nuci, susan, caju.
Mod de depozitare:
A se pastra la loc uscat si racoros.
Fabricat in Germania
170G