Fasolea mung isi are originea in Asia de Sud si este un soi de fasole preferat in India. In comparatie cu fasolea clasica, aceasta este mult mai dulce, fierbe mai usor si este mai saraca in oligozaharide, substante complexe responsabile de aparitia simptomelor de flatulenta.
Ingrediente: fasole mung certificata ecologic.
Alergeni: procesat intr-o intreprindere ce prelucreaza si soia, gluten, telina si seminte oleaginoase.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | KJ | 1146 |
kcal | 274 | |
Proteine | g | 23.1 |
Carbohidrati | g | 41,5 |
zaharuri | g | 1,4 |
Lipide | g | 1.2 |
acizi grasi saturati | g | 0,27 |
Fibre | g | 17,3 |
Sare | g | 0,0225 |
Recomandari: in general fasolea mung este folosita pentru germinare, dar poate fi folosita in aceeasi masura si fiarta.
Tara de origine: China.