Lintea, populara in parti ale Europei si aliment de baza in tot Orientul Mijlociu si India, este un aliment important mai ales pentru zilele de iarna. Este gustoasa chiar pregatita in cel mai simplu mod si este un inlocuitor excelent pentru carne, datorita continutului ridicat de proteine.
Ingrediente: linte maro certificata ecologic.
Alergeni: procesat intr-o intreprindere ce prelucreaza si soia, gluten, telina si seminte oleaginoase.
Valori nutritionale | UM | /100g |
Energie | KJ | 1664 |
kcal | 398 | |
Proteine | g | 22 |
Carbohidrati | g | 74,2 |
zaharuri | g | 1,1 |
Lipide | g | 1,5 |
acizi grasi saturati | g | 0 |
Fibre | g | 17 |
Sare | g | 0,0 |
Recomandari: lintea poate fi servita ca garnitura sau adaugata in diferite supe, salate sau preparate cu orez ori legume.
Tara de origine: Turcia.