Vegan
Ingrediente: secara (apa, secara macinata*, culturi starter), acid lactic, otet de vinars*
*din culturi certificate ecologic
Informatii despre alergeni: poate contine urme de susan, migdale, mustar si lecitina din soia
Valori nutritionale medii Per 100 g
Energie 653 kJ / 154 kcal
Grasimi 0,5 g
- din care acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati 25 g
- din care zaharuri 0,4 g
Fibre 4,1 g
Proteine 2,6 g
Sare <0,01g
Pâine din aluat acrisor de secara
Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturala de secara Biovegan, 500 g faina de grâu sau tarâte de grâu, 500 g faina se secara sau tarâte de secara, 2 plicuri de drojdie Biovegan (18 g), 2 lingurite de sare, 750 ml apa calduta, 1 ligurita de zahar.
Preparare: Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framânta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita într-un loc cald la dospit. Apoi se framânta înca o data bine si se pune într-o forma de copt unsa în prealabil. Se pune în cuptorul rece, însotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de ca. 200° C timp de aprox. 50 - 60 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.
Sfat: Rafinati pâinea dumneavoastra adaugând în aluat 100 g ceapa calita, 100 g seminte de in, 100 g diferite nuci sau 1 lingura de condimente pentru pâine.
Continut: 150g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de lumina si caldura.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Biovegan GmbH, Germania