Vegan
Ingrediente: faina de secara*, culturi aluat acru. *din culturi certificate ecologic
Mod de preparare: Reteta de baza: Se amesteca 1000 g de faina integrala cu 15 g Arche Maia ecologica ,1 pliculet de drojdie uscata si 1 lingura de sare de mare. Adaugati 700 ml de apa calduta, framântata. Acoperiti într-un loc cald timp de 15 minute si framântati. Lasati-l sa stea înca 30 minute si coaceti într-un cuptor preîncalzit timp de 5 minute la 220 ° C si înca 55 de minute la 200 ° C.
Valori nutritionale medii: | per 100 g |
---|---|
Energie | 1468 kJ / 347 kcal |
Grasimi | 2,0 g |
din care acizi grasi saturati | 0,3 g |
Carbohidrati | 66,6 g |
din care zaharuri | 1,0 g |
Proteine | 10,0 g |
Sare | <0,1 g |
Continut: 15 g
Conditii de pastrare: într-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data înscrisa pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH, Germania