Ca si floarea, si mierea de tei are aroma cea mai placuta si cea mai puternica dintre toate tipurile de miere, fiind deschisa la culoare si cu reflexe verzui.
Ea este recunoscuta drept calmant psihic, somnifer, anafrodiziac.
Contine oligoelemente ca potasiu, calciu, mangan.
Mierea ecologica de tei se recomanda ca remediu impotriva oboselii si stresului, este folosita drept calmant al sistemului nervos, in insomnii, in prevenirea migrenelor. Are proprietati anti-microbiene, anti-inflamatoare si dizolva mucusul, ceea ce o face utila in tratarea guturaiului, laringitei, bronsitei, astmului bronsic, a tusei si a iritatiilor gatului, ba chiar si a tuberculozei pulmonare. Se foloseste in terapia crampelor, a durerilor gastrice, a bolilor renale ori ale vezicii biliare, in tratarea ranilor purulente si arsurilor.
Declaratie nutritionala pentru: portie 100 g
Valoare energetica 325/1382 kj/kcal
Grasimi din care 0.00 g
acizi grasi saturati 0.00 g
Glucide din care 80.80 g
zaharuri 80.80 g
Proteine 0.40 g
Sare 0.00 g
Tara de origine: România
Produs ecologic certificat de Ecoinspect S.R.L. RO-ECO-008
Tip |
Indulcitori bio |
---|---|
Productie |
Ecologica |
Tara de origine |
Europa |
Producator |
Apidava Romania |
Cantitate |
400g |