Descriere: Mix de faina pentru cheesecake FARA GLUTEN bio Spielberger, 500g
Ingrediente:
Ingrediente pentru baza: fulgi de ovaz* fragezi fara gluten, fulgi de arahide*. Ingrediente topping: zahar crud din trestie*, amidon de porumb*, vanilie macinata*. *provin din agricultura ecologica
Descriere:
Mix de faina pentru cheesecake bio FARA GLUTEN pentru un produs fin cremos si crocant delicios. Topping minunat de cremos pe o baza de tort crocanta facuta din fulgi de ovaz si arahide fara gluten.
Fulgii sunt lucrati manual in propria noastra moara de fulgi si confera bazei de tort un gust deosebit.
Si cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura, pentru ca eviti plasticul: fara punga interioara de plastic, ci ambalaj din hartie 100%.
Se adauga: 125g unt sau margarina 500g quark (macra) 4 oua (marimea M) 250ml smantana coaja si zeama de la o jumatate de lamaie sau 1 ml ulei de lamaie.
Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 50-60 minute
Mod de preparare:
preincalziti cuptorul cu caldura de sus/de jos la 190degC.
Se incalzeste untul pana devine lichid si se adauga 2 linguri de smantana la amestecul de baza. Se amesteca totul bine si se lasa la macerat.
Amestecati amestecul de baza pentru topping cu quarcul, ouale, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie si smantana ramasa si amestecati energic cu un mixer manual pana obtineti un amestec uniform.
Se toarna masa de fulgi intr-o tava elastica (O 26 cm) si se preseaza uniform pe fundul si marginile tavii cu o lingura umezita. Se toarna amestecul de quark si se netezeste.
Coacem in cuptorul preincalzit pe raftul de jos aproximativ 50-60 de minute pana cand suprafata devine maro aurie.
Se lasa sa se raceasca bine in tava de copt.
Varianta vegana: Folositi margarina in loc de unt si inlocuiti cele 2 linguri de smantana cu 2 linguri de bautura cu cereale. Pentru topping, inlocuiti quarcul, ouale si smantana cu 4 linguri de faina de soia si 750 g iaurt de soia.
Valori nutritive:
kj: 1605
kcal: 380
grasimi: 5.3g
acizi grasi saturati: 1.1g
glucide: 78.1g
zaharuri: 41.1g
proteine: 5.9g
sare: 0.02g
Alergeni:
arahide