OREZ SALBATIC BIO 200 G
Orezul salbatic provine din America de Nord. Este maro inchis, are un miros de nuci si are o aroma bogata. In bucatarie este folosit ca o completare a orezului alb. Se amesteca perfect in bucataria orientala, subliniind gustul pasarilor de curte, pestelui sau salatelor exotice.
Mod de preparare: se fierbe 500 ml de apa sarata, se toarna 180 g de orez in apa fiarta (spalat in prealabil intr-o cantitate mare de apa) si se adauga putin unt sau ulei. Gatiti la foc mic pentru aproximativ 45 de minute.
Ingrediente: 100% orez salbatic*.
*= din culturi certificate ecolgic
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: USA
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1494 kJ / 357 kcal
Grasimi, din care: 1,1 g
- acizi grasi saturati 0,2 g
Carbohidrati, din care: 68,7 g
- zaharuri 2,5 g
Fibre 6,2 g
Proteine 14,7 g
Sare 0,02 g