Descriere
Ume Su este un condiment traditional japonez, raportat din perioada Edo in anii 1600, ce este in crestere in popularitate in intreaga lume pentru profilul sau unic de aroma. Amestecul este asemanator otetului, adaugand o aroma bogata unei varietati largi de feluri de mancare, inclusiv salate, dressinguri, legume, sosuri, pentru muraturi si chiar ca ingredient secret in cocktailuri.
Produs cu atentie prin murarea prunelor Umeboshi cu frunze rosii de perilla, este realizat de colaboratorul firmei Clearspring, o familie din a 4-a generatie de producatori autentici japonezi. Arborii Umeboshi ai producatorului nostru nu sunt altoiti, sunt cultivati intr-o ferma montana din prefectura japoneza Wakayama, unii dintre ei avand chiar si peste 70 de ani. Noii copaci umeboshi ai fermei sunt crescuti din cele mai bune prune ume ale fermei cultivati in mod durabil, natural si organic, fara a folosi ingrasaminte si nu sunt recoltati de cel putin 5 ani. Vegan si non-OMG.
Ingrediente:
prune ume* - 70%, sare de mare, frunze de shiso (perilla)* - 9%. *ingredient din culturi ecologice.
Valori nutritionale/100ml:
Energie: 18 kJ / 4 kcal;
Proteine: 0.6 g;
Grasimi: 0 g, din care acizi grasi saturati: 0 g;
Carbohidrati: 1.1 g, din care zaharuri: 1.1 g;
Sare: 22.7 g.