Premix pentru Paine Taraneasca cu Seminte de In, Floarea Soarelui , Dovleac si Susan Bio 500gr Pronat
Premix pentru Paine Taraneasca cu Seminte de In, Floarea Soarelui , Dovleac si Susan Bio 500gr Pronat
Premix pentru Paine Taraneasca cu Seminte de In, Floarea Soarelui , Dovleac si Susan Bio 500gr Pronat

Premix pentru Paine Taraneasca cu Seminte de In, Floarea Soarelui , Dovleac si Susan Bio 500gr Pronat


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

0 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
9.53 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 15390
Code de bare: PRN7771
Tip produs: Faina
Specialitate: Faina si amestec de faina
Gramaj[g]: 500 g
PREMIX BIO PENTRU PAINE TARANEASCA CU SEMINTE DE IN, FLOAREA SOARELUI, DOVLEAC SI SUSAN, 500G
Din faina integrala de grau romanesc macinata la temperatura de sub 42 grace celsius, 12% continut total de seminte.
Contine: 88% faina integrala din grau*, 12% mix de seminte* (33% seminte de floarea soarelui*, 33% seminte de in*, 17% seminte de dovleac*, 17% seminte de susan alb*).
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
 
Mod de preparare pentru o paine reusita:
500 gr Premix de paine taraneasca.
350 ml apa calduta.
1 plic de drojdie uscata (sau 15 g drojdie proapata).
1 lingura de amidon de cartofi (alternativ 1 lingurita de zahar sau de melasa din trestie de zahar).
10 gr sare (preferabil dizolvata in putina apa).
Se inmoaie cca 10 min drojdia si zaharul in putina apa calduta, la care se adauga cca o lingura de faina. (Alternativ la zahar, se poate folosi melasa de trestie de zahar sau amidonul de cartofi, care au rolul de a hrani drojdia). Se amesteca premixul cu apa calduta si cu amestecul de drojdie inmuiata. Se framanta cca jumatate de ora, spre final se adauga sarea, apoi se lasa la crescut cca 1-2 ore maxim, acoperit cu o folie sau stergar. Se pune in tava de copt.
 
Coacerea:
Se pune un vas cu apa in cuptorul incins la maximum, 250 grade C, cca 30 minute, pana cand apa din vas incepe sa fiarba.
Se introduce tava cu aluat si se lasa la copt 20 min la temperatura maxima, fara ventilatie, si cu aburi din plin. (In loc de tava, se poate pune aluatul direct o piatra de copt). Apoi se reduce temperatura cuptorului la 200 grade, se porneste ventilatia, si se mai lasa la copt inca 30-45 minute. ...Painea e gata atunci cand o bati si suna a gol...
Dupa ce e scoasa din cuptor, painea se raceste pe un gratar, ventilata natural (nu in cuptor, nu invelita in carpe).
Varianta de preparare folosind masina automata de framantat si copt paine:
Se folosesc aceleasi ingrediente. Se urmeaza instructiunile de copt ale aparatului, alegandu-se programul cel mai lung, deoarece painea din faina integrala are nevoie de mai mult timp sa dospeasca.
 
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: UE / non UE.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1391 kJ / 329 kcal
Grasimi, din care: 7,2 g
- acizi grasi saturati 1,5 g
Carbohidrati, din care: 54 g
- zaharuri 1 g
Fibre 13 g
Proteine 12 g
Sare 0,03 g

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙