Tapioca este amidonul extras din radacina de manioc, un arbust lemnos originar din Brazilia si o mare parte din America de Sud.
Datorita structurii sale interesante, gustului neutru si proprietatilor hipoalergenice, tapioca este ideala ca agent de ingrosare pentru supe si sosuri sau ca ingredient al deserturilor preferate.
Ingrediente: 100% amidon din manioc*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g
Energie............................... 350kcal/1502kj
Grasimi............................... 0.1g
din care acizi grasi saturati....... 0g
Glucide............................... 87g
din care zahar.......... 0g
Proteine............................. 0.8g
Sare....................................... 0.g
Recomandari de utilizare: prin fierbere, consistenta sa devine asemanatoare gelatinei, folosindu-se usor la prepararea deserturilor cu fructe sau a supelor.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
NU CONTINE GLUTEN SAU ALTI ALERGENI!
Gramaj: 250g
Tara de origine: Thailanda