Conține: ulei din semințe de rapiță (Brassica Napus)*, extract din coajă de scorțișoară (Cinnamomum Cassia)*.
*din culturi certificate ecologic.
Administrare, uz intern: 1 linguriță, dimineața pe stomacul gol și 1 linguriță seara înainte de culcare.
Administrare, uz extern: aplicări locale în funcție de necesități.
Poate fi folosit și la gătit, după preferințe.
Informații nutriționale per 100ml
Energie 3694kJ / 880 kcal
Proteine 0 g
Carbohidrați din care 0 g
zaharuri 0 g
Grăsimi din care 98,8 g
acizi grași saturați 7,4 g
mononesaturați 63,3 g
polinesaturați 28,1 g
Fibre 0 g
Sare 0 g
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Origine: Germania
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj