Conține: ulei din semințe de amarant*(Helianthus Annuus), extract din frunze de amarant*, extract
din frunze de rozmarin*.
*din culturi certificate ecologic
Administrare, uz intern: 1 linguriță, dimineața pe stomacul gol și 1 linguriță seara înainte de
culcare.
Administrare, uz extern: aplicări locale în funcție de necesități.
Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Informații nutriționale per 100ml
Energie 3693kJ / 882 kcal
Proteine 0 g
Carbohidrați din care 0 g
zaharuri 0 g
Grăsimi din care 99,6 g
acizi grași saturați 8,3 g
mononesaturați 65,7 g
polinesaturați 25,6 g
Fibre 0 g
Sare 0 g
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale alecalitatii materiei prime.
Origine: Germania
Păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj