Zahărul de Agave Bio este un îndulcitor natural care poate fi o alternativă la zahărul și îndulcitorii tradiționali. Gustul său seamănă cu siropul de arțar. Are un indice glicemic scăzut.
Puteți să-l utilizați pentru a îndulci băuturi reci și calde, deserturi.
Conține: zahăr din agave*, maltodextrină din porumb* max 5%.
*=din culturi certificate ecologic.
Origine: Mexic
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1603 kJ / 378 kcal |
Grăsimi, din care: | 0 g |
- acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați, din care: | 91 g |
- zaharuri | 86 g |
Fibre | 7 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,2 g |