TEMPEH BIO DIN LUPIN CU PLANTE AROMATICE, 170G TEMPEHMANUFAKTUR
Tempeh este o specialitate fermentata natural, sanatoasa, usor digerabila si bogata in proteine.
Gata de gatit.
Produs fermentat din lupin.
Sfat pentru preparare: Se taie in felii, se prajesc, gata! Se poate servi pe farfurie, cu paine sau cu salata – ca adaos in sosuri, supe sau platouri.
Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Ingrediente: lupin* (lupin* 50%, apa), apa, condimente* 0,9% (usturoi*, cimbrisor*, cimbru*, frunze de papadie*, frunze de urzica*, cimbru de munte*), sare de mare, culturi starter (Rhizopus).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Poate contine urme de: lupin si gluten.
Conditii de pastrare: se pastreaza in frigider, max. 7°C.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Schnappinger GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetica
506,7 kJ / 121,4 kcal
Grasimi, din care
3,7 g
- acizi grasi saturati
0,6 g
- acizi grasi mono nesaturati
2,3 g
- acizi grasi poli nesaturati
0,8 g
Carbohidrati, din care
1,7 g
- zaharuri
1,1 g
Fibre
9,1 g
Proteine
16,2 g
Sare
1,1 g