Cafea macinata pentru expresso: intensa, puternica si expresiva.
Picanta, exploziva, plina: aceasta cafea a împrumutat temperamentul originii sale. "Kaapi" este denumirea data de fermierii indieni din sud cafelei care creste pe înaltimile Kerala din India (la peste 1.000 m fata de nivelul marii). Conditiile sunt ideale: solul este plin de nutrienti, copacii umbrosi se apleaca cu grija deasupra tufelor de cafea. Datorita multitudinii de plante si animale, regiunea tropicala muntoasa este una dintre cele mi bogate în specii si biodiversitate din lume. În acest peisaj unic, folosind metodele de cultivare Demeter, fermierii de pe plantatii culeg boabele de cafea Arabica si Robusta de cea mai buna calitate.
Contine: amestec de cafea Arabica** si cafea Robusta**.
-din culturi certificate dinamic ecologic.
Mod de preparare: pentru o experienta optima a gustului, va recomandam sa acoperiti recipientul cu cafea. În cazul infuziei manuale, lasati apa fiarta sa se raceasca usor.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Producator: Ulrich Walter GmbH, Germania