Ceai japonez „Genmaicha“ Clearspring, ceai insufletitor cu gust de nuca obtinut prin amestecarea ceaiului verde cu o cantitate egala de orez integral prajit (copt). Ambalarea se face imediat pentru ca amestecul sa-si pastreze aroma.
Ceaiul verde folosit este cultivat pe dealurile din jurul orasului Kyoto, zona recunoscuta in Japonia ca avand climatul si solul ideale pentru producerea unor ceaiuri de o calitate dintre cele mai bune. Respectandu-se procedeele traditionale de preparare a ceaiurilor, frunzele de ceai verde proaspat recoltate sunt imediat aburite, iar apoi rulate cu grija si uscate, pentru a li se pastra culoarea luminoasa si aroma proaspata.
Ingrediente: frunze de ceai verde (Camellia sinensis)* 50%, orez integral copt* 50%. *cultivat ecologic.
Recomandari: pentru o infuzie desavarsita, puneti intr-un ceainic cate 3 lingurite cu varf de frunze de ceai pentru o cana de ceai, turnati peste ele apa clocotita in prealabil si racita pana la 70-90ºC si lasati-le 1-2 minute pentru infuzare.