Ceai usor si revigorant din frunze de Camellia sinensis.
Descriere:
Pentru obtinerea acestui ceai, primele frunze fragede sunt recoltate cand au cea mai bogata aroma, la sfarsitul primaverii. In cel mult 24 de ore de la recoltare, frunzele sunt pentru 15-20 de secunde aburite, rulate si uscate, respactand procesul traditional Sencha, fiind apoi imediat impachetate pentru a le pastra gustul si aroma proaspete.
Prin scurta aburire este inhibata activitatea enzimelor care cauzeaza oxidarea, astfel incat frunzele isi pastreaza culoarea luminoasa de verde smarald si prospetimea aromei. Totodata, conform analizelor stiintifice, creste nivelul de antioxidanti, crescand astfel efectele terapeutice ale ceaiului.
Premiat cu bronz la “Greate Taste Awards 2003”.
Produs certificat ecologic de Soil Association.
Produs in Japonia.
Ingrediente:
Frunze ale plantei de ceai (Camellia sinensis).
Mod de intrebuintare:
Acest ceai nefermentat, cu gust proaspat usor aromat, este potrivit pentru a fi consumat atat in timpul mesei, cat si intre mese.
Prezentare:
Punga cu 125 g de ceai.