Fulgi bio de amarant, 200 g
Puteti utilizat adaugati la cereale, muesli, sau lapte. Puteti folosi fulgii pentru diferite retete, pentru deserturi, combinati cu fulgi de ovaz, briose, clatite, sau se pot consuma direct din ambalaj.
Ingrediente: faina de porumb*, faina de amarant*, zahar din trestie de zahar*, sare.
*=din culturi certificate ecologic*. Agricultura UE/ non-UE.
Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Continut: 200g
Origine: UE/non-UE. Produs in Italia.
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1596 kJ / 377 kcal
Grasimi, din care:
3 g
- acizi grasi saturati
0,8 g
Carbohidrati, din care:
76 g
- zaharuri
6 g
Fibre
5 g
Proteine
9 g
Sare
1 g