Ovazul e una din cerealele benefice sanatatii fiind bogat în grasimi si proteine dar cu continut redus de carbohidrati. Daca adaugam si continutul de aproximativ 9% fibre, rezulta una din cerealele cu indicele glicemic cel mai scazut, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele diabetice.
Materia prima este ovaz atent selectionat si care respecta parametrii de calitate pre-definiti: umiditate, greutate specifica, dimensiune, impuritati, temperatura si miros. Ovazul este aburit, presat si apoi prajit. Fulgii astfel obtinuti sunt macinati si ambalati.
Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificatie si patiserie.
Ingrediente: ovaz din culturi certificate ecologic
Pot contine urme de cereale (gluten).
Origine EU
Valori nutritionale medii per 100 g (%):
Proteine: 13,5 %
Carbohidrati: 58,7 %
Grasimi: 7 %
Valoare energetica: 352 Kcal/ 1486 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros si uscat, bine ventilat, ferit de lumina.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.