Materia prima provine din cereale atent selectionate si care respecta parametrii de calitate pre-definiti: umiditate, greutate specifica, dimensiune, impuritati, temperatura si miros. Cerealele sunt aburite, presate si apoi prajite. Fulgii astfel obtinusi sunt macinati si ambalati.
Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificatie si patiserie.
Ingrediente: fulgi de cereale*– ovaz, orez, orz, secara, grâu, în proportie de 20% fiecare
*din culturi certificate ecologic
Origine EU
Valori nutritionale medii per 100 g (%):
Proteine: 10%
Carbohidrati: 63,3%
Grasimi, din care: 2,9%
Fibre: 8,8%
Valoare energetica: 319 Kcal/ 1353 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros si uscat, bine ventilat, ferit de lumina.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.