Ingrediente:
fulgi de teff*
*provin din agricultura ecologica certificata
Teff este un tip de mei pitic care provine initial din Africa de Est. Pentru fulgii noastri de teff fara gluten, bobul de mei intreg este mai intai aburit si apoi turnat intr-un fulg foarte delicat. In acest fel, toate ingredientele bobului integral sunt pastrate.
Utilizare
Fulgii de teff fara gluten pot fi consumati fara a fi gatiti sau inmuiati. Amestecati 2-3 linguri in cereale. Cu lapte / suc / bauturi de cereale, etc. si cateva fructe calde sau reci, puteti pregati o masa rapida si sanatoasa. Fulgi de teff pot fi de asemenea folositi ca adaos la supe, smoothie-uri, salate sau preparate din legume.
Valori nutritive:
kj: 1499
kcal: 354
grasimi: 2,4g
acizi grasi saturati: 0,4g
glucide: 73,8g
zaharuri: 0,5g
proteine: 13,4g
sare: 0,3g