Prepararea pâinii crocante BIO de înalta calitate din faina integrala se face dupa metoda „fisurii în gheata”. Aceasta însemna ca aluatul este framântat fara drojdie, este racit la 5° C si aerat. Astfel pâinea crocanta BIO linea natura are un gust usor si delicios.
Ingrediente: faina integrala de secara*, susan* 9%, sare de mare.
Poate contine urme de grâu si susan.
*din culturi certificate ecologic DE-ÖKO-001, agricultura EU
Valori nutritionale medii /100 g
Valoare energetica: 1463 kJ/ 346 kcal
Grasimi: 1,8 g
-din care acizi grasi saturati: 0,3 g
Carbohidrati: 65,3 g
-din care zahar: 1,6 g
Proteine: 10,1 g
Sare: 1,4 g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.