Ingrediente:
umplutura (55%): zahar* galben, ulei de floarea soarelui*, ciocolata* (cacao* degresata, zahar* galben, unt de cacao*), alune* de padure, faina de soia*, emulgator: lecitina din floarea soarelui*, aroma naturala de vanilie. Biscuit (45%): faina de orez*, zahar* alb de trestie, cacao* degresata, lapte* degresat, sare de mare.
*provin din agricultura ecologica certificata
Biscuiti fara gluten cu umplutura de cacao si alune, continutul de ciocolata (total): 9,3% si alune: 6,6%.
Biscuiti fara gluten copti fara oua si praf de copt.
Sunt alcatuiti dintr-o rola de biscuiti crocanta , umpluta cu umplutura de nuci de ciocolata cremoasa. O placere irezistibila pentru toti! Biscuitii organici sunt indulciti cu zahar din trestie de zahar si copti fara praf de copt si oua.
Principalul ingredient al biscuitilor este faina de orez provenita din agricultura ecologica certificata. Orezul este unul dintre cerealele lipsite de gluten si este potrivit ca ingredient de baza pentru produse de patiserie fine de orice fel.
Fara gluten
Indulcit numai cu zahar din trestie de zahar
Incalzit fara agent de dospire
Ingrediente din agricultura ecologica
Practic portionat pentru luat la drum
Biscuiti de ciocolata fara gluten practic impachetati pentru calatorii
Garantie fara gluten (continut de gluten
Contine lapte si nuci. Poate contine urme de soia.
Valori nutritive:
kj: 1945
kcal: 463
grasimi: 16g
acizi grasi saturati: 2,9g
glucide: 74,9g
zaharuri: 39,8g
fibre: 1,3g
proteine: 4,1g
sare: 0,35g
Alergeni:
lapte, alune, cacao, soia
Alergeni urme:
soia, arahide, fructe cu coaja