Descriere produs: paine crocanta fara gluten, saraca in grasimi realizata cu cu gust de ceapa. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre. Produs bio realizat fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Turtele sunt ambalate in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea.
Ingrediente: faina de porumb* (53,7%), faina de orez* (38%), pudra de ceapa* (6,3%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: inlocuieste painea, se consuma ca atare sau cu produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE/ non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG
Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten. Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta. Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) - www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.