Ingrediente: 100% radacina de maca rosie*
*din agricultura ecologica
Maca este o radacina a unei plante din Peru. Exista 3 tipuri de maca: maca galbena (cea mai raspandita), maca rosie, si maca neagra. Miezul la toate este la fel, doar culoarea la coaja difera, stiindu-se ca tot ce are coaja mai inchisa la culoare are mai multi polifenoli.
Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen, in situatii de stres, la fel ca si ginseng-ul.
Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si amino acizi. Tot in pulberea de maca vom regasi o forma de calciu extrem de asimilabila de organismul uman.
Vitamina B12 este de asemenea prezenta in pulberea de Maca. Sprijina si fertilitatea, atat la barbati cat si la femei.
Puteti adauga pulberea de maca in apa, lapte, cereale la micul dejun, in prajituri, smoothies, iaurt.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1394Kj/ 330.1Kcal
Grasimi: 0.70g din care saturate 0.18g
Carbohidrati: 61.5g din care zaharuri 36.56g
Proteine: 11.87g
Fibre: 15.1g
Saruri: <0.031g
Produs certificat ecologic.
Origine: Peru
125g