Mod de preparare:
Se pot consuma simpli, ca adaos in mancaruri, supe, salate, ciorbe, portia minima fiind de o lingura/persoana zilnic.
Desert din germeni de grau: Se amesteca germenii cu miere pana devin o pasta alba omogena. Se adauga nuci maruntite, stafide, fructe de sezon bine coapte, suc de lamaie sau portocala. Aceasta compozitie poate fi folosita ca blat pentru tort, turnadu-se peste ea o crema de fructe si Digesta.
Salata cu fructe si smantana:
Ingrediente (pt. o persoana) :2 linguri germeni de grau, 4-5 linguri apa, 1 mar ras, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri smantana, 1-2 lingurite miere, fructe uscate sau proaspete.
Se amesteca germenii de grau cu apa si se lasa 5 minute. Apoi se adauga marul ras, zeama de lamaie, smantana, fructele si mierea. Se serveste imediat.
100% NATURAL. FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI!