Adaos culinar bio fara gluten, pentru paine si patiserie fara gluten.
INGREDIENTE:Psyllium blond* (Plantago ovata), guma de acacia* (Acacia senegal). *provenite din agricultura biologica.
MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:Se poate utiliza atat in preparate care se gatesc la cald cat si in retete de preparate care se gatesc la rece.
Principala sa utilizare este pentru obtinerea unui aluat de paine cu o textura buna, supla si destinat a face o paine aerata, dupa urmatoarea reteta: 1 lingurita de cafea (circa 5 g) de Mix’Gom pentru 200 g de faina, sau 13 g pentru 500 g de faina.Pentru obtinerea unui aluat de prajituri de o constistenta mai moale dar care isi mentine supletea in timp: se foloseste o jumatate de lingurita de cafea de Mix’Gom pentru 200 g de faina, sau chiar 1 lingurita de cafea daca reteta dvs. nu contine oua sau are putine oua in compozitie.
Pentru ingrosarea unui lichid la rece (sos, crema): se foloseste 1 lingurita de cafea de Mix’Gom pentru 200 ml., se amesteca bine si se asteapta cateva minute ca preparatul sa se ingroase.VALORI DE ANALIZA NUTRITIONALA MEDIE la 100 gr. produs:
Valoare energetica: 13 kcal / 53 kJ,
Proteine : 1.8 g,
Glucide : 1.7g (din care zaharuri: 0.0g),
Lipide : 0.13 g(din care acizi grasi saturati: < 0.13g),
Sare: 0.625g,
Fibre: 85.2g.